Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energiewebinar: ‘Verduurzaming met het initiatiefrecht’

7 december 2023

|

Redactie

Energiewebinar: ‘Verduurzaming met het initiatiefrecht’
De beste manier om energie te besparen is isolatie. Maar als huurder mag je niet zelf je huis (laten) isoleren. Dat moet de verhuurder doen. Komt jouw verhuurder niet in actie of duurt het je te lang? Je kunt gebruik maken van je initiatiefrecht en de verhuurder verzoeken om je woning te isoleren. In het webinar van 13 december legt Lone Molenaar, jurist bij de Woonbond, uit hoe je als huurder gebruik kunt maken van het initiatiefrecht en hoe huurdersorganisaties huurders hierbij kunnen ondersteunen.

Starttijd en aanmelden | Het energiewebinar start op woensdag 13 december om 11 uur in de ochtend. Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Meld je ook aan als je niet live kunt kijken, en het webinar later wilt terugzien.

Kosten | Deelname aan dit webinar is gratis.
 
meer info en aanmelden voor 13 december