Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woensdag 20 maart Webinar over Wet betaalbare huur

14 maart 2024

|

Redactie

Webinar over Wet betaalbare huur

Binnenkort besluit de politiek over de Wet betaalbare huur: de wet waarmee woekerprijzen in de vrije sector aan banden moeten worden gelegd. In het webinar van 20 maart praten belangenbehartigers van de Woonbond je bij. Wat staat er precies in deze wet? En hoe kijken de verschillende partijen ernaar? 

Starttijd en terugkijken | De live-uitzending van 20 maart start om 12 uur, duurt ongeveer 60 minuten en wordt opgenomen. Als je de live-uitzending bekijkt kun je vragen stellen via de chat. Als je inschrijft ontvang je na afloop van de live-uitzending ook een terugkijklink. Daarmee kun je de opname nog 90 dagen terugkijken, op een moment dat het jou schikt.

Kosten | Geen. Iedereen kan gratis deelnemen aan dit webinar. Je hoeft dus niet in te loggen om jezelf in te schrijven.
 
aanmelden voor 20 maart